• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Колона за врата - 7027

Колона за врата
390.00 лв.
Каталожен номер7027

Спецификации:

Тегло160 кг
Височина200 см