• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Колона - 7011

Колона
Колона
610.00 лв.
Каталожен номер7011

Спецификации:

Ширина50 см
Височина244 см
Дължина50 см