• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Колона - 7008

Колона
Колона
475.00 лв.
Каталожен номер7008

Спецификации:

Тегло200 кг
Височина235 см