• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Колона - 7007

Колона
Колона
495.00 лв.
Каталожен номер7007

Спецификации:

Тегло183 кг
Ширина50 см
Височина230 см
Дължина50 см