• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

КАШПА - 4004

КАШПА
КАШПА
КАШПА
КАШПА
95.00 лв.
Каталожен номер4004

Спецификации:

Тегло40 кг
Ширина30 см
Височина32 см
Дължина82 см