• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

КАРИАТИДА - 1300

КАРИАТИДА
320.00 лв.
Каталожен номер1300

Спецификации:

Тегло84 кг
Ширина30 см
Височина114 см
Дължина28 см