• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ - 1708

ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ
ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ
680.00 лв.
Каталожен номер1708

Спецификации:

Тегло363 кг
Ширина145 см
Височина55 см
Дължина145 см