• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ФРИЗ ЗА ПРОЗОРЕЦ - 1707

ФРИЗ ЗА ПРОЗОРЕЦ
22.00 лв.
Каталожен номер1707

Спецификации:

Тегло15 кг
Ширина8 см
Височина12 см
Дължина100 см