• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ФОНТАН - малък градински - 5001

ФОНТАН - малък градински
ФОНТАН - малък градински
ФОНТАН - малък градински
220.00 лв.
Каталожен номер5001

Спецификации:

Тегло55 кг
Височина87 см
Външен диаметър56 см