• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Фонтан - 5040

Фонтан
Фонтан
8 680.00 лв.
Каталожен номер5040

Спецификации:

Тегло4123 кг
Височина232 см