• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Фонтан - 5026

Фонтан
630.00 лв.
Каталожен номер5026

Спецификации:

Тегло214 кг
Ширина90 см
Височина103 см
Дължина90 см