• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Фонтан - 5003

Фонтан
Фонтан
260.00 лв.
Каталожен номер5003

Спецификации:

Височина83 см
Външен диаметър50 см