• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ФИГУРА - ЛЕБЕД - 1200

ФИГУРА - ЛЕБЕД
ФИГУРА - ЛЕБЕД
ФИГУРА - ЛЕБЕД
220.00 лв.
Каталожен номер1200

Спецификации:

Тегло120 кг
Височина74 см
Дължина82 см