• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ФИГУРА - ЛЪВСКА ГЛАВА - 1201

ФИГУРА - ЛЪВСКА ГЛАВА
72.00 лв.
Каталожен номер1201

Спецификации:

Тегло23 кг
Ширина45 см
Дължина45 см