• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ФИГУРА - ЛЪВ - 1203

ФИГУРА - ЛЪВ
ФИГУРА - ЛЪВ
ФИГУРА - ЛЪВ
85.00 лв.
Каталожен номер1203

Спецификации:

Тегло34 кг
Ширина23 см
Височина52 см
Дължина23 см