• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана - 8008

ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана
ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана
ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана
ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана
ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана
ФАСАДНА ОБЛИЦОВКА - рисувана
32.00 лв.
Каталожен номер8008

Спецификации:

Тегло50 кг
Ширина19.5 см
Височина3.5 см
Дължина52 см