• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ТИП ФЛИНСТОУН - 1403

ЧЕШМА ТИП ФЛИНСТОУН
580.00 лв.
Каталожен номер1403

Спецификации:

Тегло400 кг
Ширина90 см
Височина115 см
Дължина113 см