• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ТИП ФЛИНСТОУН - 1402

ЧЕШМА ТИП ФЛИНСТОУН
610.00 лв.
Каталожен номер1402

Спецификации:

Тегло433 кг
Ширина90 см
Височина115 см
Дължина113 см