• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА СТЕННА - 1410

ЧЕШМА ГРАДИНСКА СТЕННА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА СТЕННА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА СТЕННА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА СТЕННА
550.00 лв.
Каталожен номер1410

Спецификации:

Тегло267 кг
Ширина50 см
Височина142 см
Дължина100 см