• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1445

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
390.00 лв.
Каталожен номер1445

Спецификации:

Тегло210 кг
Ширина50 см
Височина155 см
Дължина81 см