• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма градинска - 1444

Чешма градинска
Чешма градинска
430.00 лв.
Каталожен номер1444

Спецификации:

Тегло190 кг
Ширина50 см
Височина157 см
Дължина81 см