• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1424

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
460.00 лв.
Каталожен номер1424

Спецификации:

Тегло163 кг
Ширина80 см
Височина137 см
Дължина48 см