• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма градинска - 1420

Чешма градинска
380.00 лв.
Каталожен номер1420

Спецификации:

Тегло210 кг
Ширина60 см
Височина142 см
Дължина75 см