• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма градинска - 1417

Чешма градинска
Чешма градинска
Чешма градинска
420.00 лв.
Каталожен номер1417

Спецификации:

Тегло156 кг
Ширина60 см
Височина125 см
Дължина76 см