• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма градинска - 1416

Чешма градинска
390.00 лв.
Каталожен номер1416

Спецификации:

Тегло190 кг
Ширина50 см
Височина129 см
Дължина81 см