• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма градинска - 1415

Чешма градинска
410.00 лв.
Каталожен номер1415

Спецификации:

Тегло177 кг
Ширина50 см
Височина128 см
Дължина81 см