• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1411

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
500.00 лв.
Каталожен номер1411

Спецификации:

Ширина97 см
Височина160 см
Дължина56 см