• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1409

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
440.00 лв.
Каталожен номер1409

Спецификации:

Тегло146 кг
Ширина61 см
Височина114 см
Дължина64 см