• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1406

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
410.00 лв.
Каталожен номер1406

Спецификации:

Тегло169 кг
Ширина80 см
Височина136 см
Дължина54 см