• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1405

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
390.00 лв.
Каталожен номер1405

Спецификации:

Тегло196.4 кг
Ширина80 см
Височина162 см
Дължина54 см