• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1404

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
390.00 лв.
Каталожен номер1404

Спецификации:

Тегло193 кг
Ширина81 см
Височина142 см
Дължина55 см