• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

ЧЕШМА ГРАДИНСКА - 1401

ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
ЧЕШМА ГРАДИНСКА
380.00 лв.
Каталожен номер1401

Спецификации:

Тегло120 кг
Ширина78 см
Височина132 см
Дължина54 см