• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма дворна - 1446

Чешма дворна
Чешма дворна
1 160.00 лв.
Каталожен номер1446

Спецификации:

Тегло560 кг
Ширина70 см
Височина131 см
Дължина176 см