• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма дворна - 1438

Чешма дворна
Чешма дворна
630.00 лв.
Каталожен номер1438

Спецификации:

Тегло380 кг
Ширина63 см
Височина166 см
Дължина150 см