• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма дворна - 1437

Чешма дворна
Чешма дворна
530.00 лв.
Каталожен номер1437

Спецификации:

Тегло317 кг
Ширина63 см
Височина166 см
Дължина97 см