• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма дворна - 1435

Чешма дворна
Чешма дворна
740.00 лв.
Каталожен номер1435

Спецификации:

Тегло509 кг
Ширина150 см
Височина166 см
Дължина150 см