• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма дворна - 1433

Чешма дворна
Чешма дворна
670.00 лв.
Каталожен номер1433

Спецификации:

Ширина60 см
Височина130 см
Дължина120 см