• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма дворна - 1429

Чешма дворна
670.00 лв.
Каталожен номер1429

Спецификации:

Тегло390 кг
Ширина60 см
Височина135 см
Дължина120 см