• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1464

Чешма
Чешма
Чешма
1 520.00 лв.
Каталожен номер1464

Спецификации:

Тегло605 кг
Ширина70 см
Височина128 см
Дължина174 см