• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1459

Чешма
Чешма
Чешма
720.00 лв.
Каталожен номер1459

Спецификации:

Тегло50 кг
Ширина60 см
Височина80 см
Дължина115 см