• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1457

Чешма
Чешма
Чешма
Чешма
440.00 лв.
Каталожен номер1457

Спецификации:

Тегло156 кг
Ширина49 см
Височина121 см
Дължина65 см