• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1454

Чешма
Чешма
Чешма
Чешма
520.00 лв.
Каталожен номер1454

Спецификации:

Ширина100 см
Височина125 см
Дължина50 см