• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1441

Чешма
Чешма
Чешма
Чешма
Чешма
Чешма
1 200.00 лв.
Каталожен номер1441

Спецификации:

Тегло560 кг
Ширина70 см
Височина131 см
Дължина176 см