• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1440

Чешма
Чешма
Чешма
370.00 лв.
Каталожен номер1440

Спецификации:

Тегло155 кг
Ширина50 см
Височина110 см
Дължина81 см