• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

Чешма - 1412

Чешма
Чешма
Чешма
475.00 лв.
Каталожен номер1412

Спецификации:

Тегло175 кг
Ширина45 см
Височина162 см
Дължина45 см