• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БОРДЮР - еднолицев - 9004

БОРДЮР - еднолицев
9.50 лв.
Каталожен номер9004

Спецификации:

Тегло15 кг
Ширина6.5 см
Височина20 см
Дължина50 см