• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БОРДЮР - двулицев - 9005

БОРДЮР - двулицев
9.50 лв.
Каталожен номер9005

Спецификации:

Тегло15 кг
Ширина6.5 см
Височина20 см
Дължина50 см