• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО - 2007

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО
БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО
780.00 лв.
Каталожен номер2007

Спецификации:

Тегло520 кг
Ширина60 см
Височина217 см
Дължина150 см