• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО - 2003

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО
720.00 лв.
Каталожен номер2003

Спецификации:

Ширина65 см
Височина223 см
Дължина110 см