• Севлиево, Декор Гарден ЕООД
  • тел. 0887984818; 0878961136; 067530076
  • e-mail: decor_garden@abv.bg
Затвори

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО - 2002

БАРБЕКЮ ГРАДИНСКО
780.00 лв.
Каталожен номер2002

Спецификации:

Тегло600 кг
Ширина60 см
Височина215 см
Дължина100 см